Limba cu dovlecei si fasole pastai

de Ina in Mancaruri cu carne, 3 Ian 2014 | 8532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi de porc
  • doua cepe
  • un morcov mare
  • un ardei gras
  • 3-4 catei de usturoi
  • un borcan rosii in bulion ( zarzavat pentru iarna)
  • 1-2 dovlecei
  • o mana de fasole pastai
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu dovlecei si fasole pastai:

Limba de opareste  10 minute, apoi  se jupoaie pielita invelitoare. 

Curatam si spalam legumele, le tocam marunt, apoi le punem  la calit ( mai putin dovlecelul  si fasolea pastai ) in 3-4 linguri de ulei, impreuna cu sare si putin piper .

Dovlecelul se curata, se feliaza si se lasa la scurs 10 minute ( eu am avut cubulete congelate ) .

Cand legumele sunt calite, turnam rosiile maruntite la robot, impreuna cu bucatile de limba . Lasam la fiert, circa  20 minute ( limba fierbe destul de repede ), dupa care vom adauga dovlecelul scurs (daca aveti congelat, il adaugati asa, direct in mancarica clocotinda ) . La fel am procedat si cu fasolea pastai.

Lasam pe foc pana ce si ultimele legume sunt fierte, apoi oprim focul si decoram cu marar si patrunjel , tocate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu dovlecei si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Toamna07 1

05.01.2014, 13:02

Limba,preferata mea!Si eu o prepar in mai multe feluri!
Buna reteta !

diaconta 1

05.01.2014, 20:34

Inca n-am gatit si n-am mancat ...limba
arata cam bine

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 09:29

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Papricaș de porc